Brukerseminar og frokostmøte i Kristiansand 19. oktober

Skap verdier uten papirer.

Klar for å få med deg siste nytt innen digitalisering av bygg- og anleggsbransjen?

Regnskaps Companiet samler Uni Micro, Mobile Worker og Devinco til Kristiansand og inviterer deg til seminar hvor du kan få med deg alt fra oppdaterte funksjoner i våre løsninger, til inspirerende tips om hvordan jobbe kontinuerlig med digitaliseringsprosessen i din bedrift. Arrangementet er skreddersydd for eksisterende kunder.

Program:

08.30: Registrering og velkommen

08.45: Velkomst og «Skap verdier uten papirer» m/Geir Johansen

09.00 Regnskaps Compagniet – Nye tjenester og roller. Hva kan du forvente av en moderne Regnskapsfører? Ved Byråleder Steinar Wehus

09.20: Uni Micro har i de seneste årene stor innsats i å løfte Uni Contracting til å bli enda mer effektiv for sine kunder i bygg- og anleggsbransjen. Seminaret vil gi dere innsikt i best praksis og en hel del nyheter i modulen. Ved Konsulentsjef i Uni Micro Harald Tvedt. 

09.40: Kaffepause

09:50: Devinco er spesialist på fangst av timer og dokumentasjon for tekniske fag og viser også sin kjørebok og ViaTracks Find for verktøygjenfinning. Ved Regionsansvarlig Tom Andre Urdal

10.10: Mobile Worker nye funksjoner og fordeler med å integrere løsninger

10:30 Spørsmålsrunde og avslutning

Påmelding kan gjøres enten via Regnskaps Companiets Faceboook side eller rett på epost. Velger du epost, legg igjen navn, firmanavn, epost og mobil.

Hjertelig velkommen!

Kom i gang med Mobile Worker