God dokumentasjon og effektivitet for RM Betongsaging AS

Mobile Worker fikk gleden av å være med RM Betongsaging AS (tidligere Rune Monsen AS) på to prosjekter i sommer. I tillegg fikk vi prate med daglig leder Rune Monsen om hvilke gevinster Mobile Worker har gitt han og de 10 ansatte. Les saken og se videoene under!

Digital reise med flere systemer
Rune Monsen kjøpte ut bedriften fra sin tidligere arbeidsgiver i 2003, og har testet mange digitale systemer i bedriften i løpet av årene. Den daglige lederen forteller oss:

– Behovet for gode systemer og gode rapporteringsmuligheter har bare økt. Vi var innom alt fra timelister på A4 ark, kalenderbøker og rapportering en gang i måneden. Vi testet Mobile Worker en gang tidligere, og det fikk vi ikke til den gang. Nå når vi har sett mange forbedringer i systemet, og brukervennligheten er kjempegod.

 

Rune legger til:
– Nå får vi rapportert både vareforbruk og timer på en enkel og grei måte, og de ansatte er fornøyd. I tillegg bruker vi Ressursplanleggeren mye, der legger jeg ut ordrene i forveien og de ansatte får opp hvor de skal være på appen!

God dokumentasjon på timer og ekstraarbeid
Den største gevinsten med Mobile Worker forteller Rune oss er effektiviteten og ryddigheten med systemet.
– Vi får korrekte timer på korrekte ordrer, og har god kontroll på det. Vi kan sende detaljerte timelister til kundene og vi unngår diskusjoner om fakturaer med denne dokumentasjonen.

Lyst å komme i gang med en digital hverdag?
Har kanskje RM Betongsaging sine opplevelser med Mobile Worker vekket interessen for å teste våre digitale verktøy? Eller vil du kanskje bare ha litt mer informasjon om pris, moduler og integrasjoner på Mobile Worker? Kontakt oss helt uforpliktende ved å trykke på knappen under artikkelen!

Kom i gang med Mobile Worker