Håndverksgruppen og Mobile Worker!

Ekslusiv avtale med Håndverksgruppen

Håndverksgruppen velger Devinco for HMS/KS!

Håndverksgruppen har inngått et samarbeid med Devinco AS for å tilby MobileWorker HMS/KS løsninger til sine bedrifter. 

Som en ledende overflate-entreprenør i Norden, er Håndverksgruppen opptatt av å utvikle kompetanse og talenter. Vi har lansert en verktøykasse med beste praksis for våre ansatte, der vi har søkelys på å effektivisere prosjektene og bygge en kvalitets- og sikkerhetskultur. Valget av Devinco som samarbeidspartner vil bidra til å sette beste praksis i system og gi en enda høyere kvalitet, sikkerhet og bærekraft i våre prosjekter, sier Trude Sørensen, HR leder for Håndverksgruppen i Norge.

Flere av selskapene i Håndverksgruppen har vært involvert i samarbeidet med Devinco for å utvikle løsningen som er skreddersydd deres behov. Trond Werner Olsen som representerer en av disse sier følgende om resultatet: Nå har vi god oversikt på rutiner, sjekklister og avvik, i tillegg til dokumentasjon og internkontroll. Nye HMS/KS er alltid tilgjengelig og enkelt i bruk, poengterer Olsen.

Stig Bredvei, partneransvarlig i Devinco, er veldig glad for å ha landet samarbeidsavtalen med Håndverksgruppen. Det er svært spennende å samarbeide med en aktør som vil endre en hel bransje, og som har så høye krav til kvalitet og sikkerhet. Det har vært en grundig og profesjonell prosess i forkant av avtalen, og vi er stolte av at våre løsninger inkluderes som en del av denne standarden, avslutter Bredvei.

Partene er nå i gang med opplæring og oppfølging av selskapene som løpende tar i bruk MobileWorker HMS/KS løsningen.

Kontaktpersoner:
Trude Sørensen,HR leder Norge, + 47 410 04 654, trude.sorensen@handverksgruppen.com
Stig Bredvei, Partneransvarlig, Devinco AS, +47 480 451 52,
stig@devinco.com

Trude Sorensen
Stig Bredvei

Kom i gang med Mobile Worker