Høstens nyheter i Mobile Worker du må få med deg!

Høstens nyheter i Mobile Worker du må få med deg!

Denne høsten har utvikler-teamet i Mobile Worker jobbet hardt for å oppdatere app og web-løsningen vår med flere etterspurte funksjoner. Både Android og iOS får noen viktige løft som du kan lese alt om under!

Siste nytt i Android (v 5.12.5)

Kombisøk mulig
Siste nytt i Android er at det nå er mulig å utføre kombisøk på varer. Nå kan du både skrive artikkelnummer og navnet på produktet for å finne det frem enkelt! 


Fellesmappe for enklere deling av dokumentasjon

I Mobile Worker appen er det nå mulig å dele dokumenter i en fellesmappe. Dette gjør kommunikasjonen mellom kontoret og brukere i felten enda bedre. Tidligere måtte dokumentasjon hentes fra hver enkelt ansattes mappe, mens nå har man muligheten til å dele dokumenter en trenger på en samlet plass. Med fellesmappe kan man spare tid og få bedre oversikt over delte dokumenter!

Nye egendefinerte felt på varer
For dere som bruker egendefinerte felt på varer, er det nå lagt til dato, tid, samt en sjekkboks. Vi anbefaler å ta kontakt med support på support@mworker.no dersom det ønskes mer informasjon på denne funksjonen. 

Lagre varer som kladd
En siste spennende oppdatering i Android, er at en nå kan lagre varer som kladd, for å senere lagre dem i endelig versjon. Dette innebærer at man han mulighet til å endre felt og informasjon på varen før den sendes til økonomisystemet.

Apple får også viktige oppdateringer: iOS v 3.10.8 (154)

Gule lapper også på Iphone
Nå er notatfunksjonen også tilgjengelig for iOS-brukere! Du finner «gule lapper» på timeregistrering, redigering av ordre og ordredetaljer – en viktig funksjon som forbedrer kommunikasjonen i bedriften. Dette gjelder særlig ved fakturering der denne beskjeden dukker opp på ordren inne på “gul lapp” i Uni Økonomi.

Kopier planlagte oppgaver
Nå trenger du ikke manuelt å legge inn timer på timeføringen i iOS. Legg til timer/utlegg på ordre og få forhåndsutfylte felt når de kopieres fra planlagte oppgaver. Spar tid med denne funksjonen!

Bedre oversikt over verktøy og maskiner
I Mobile Worker er det nå enklere å spore hvor dine verktøy og maskiner befinner seg takket være økt lesbarhet i appen. Nå har vi uthevet tekst på standardlageret hvor utstyret skal befinne seg – for eksempel hovedlageret.

 

Tildeling av ordre til ansatte fra appen
Brukere med rolle som administrator eller avansert bruker, vil nå kunne sjekke og få oversikt over tildelinger på ordre fra direkte fra appen. Dette er en oppdatering som er svært grei når for eksempel en ansatt blir syk, og en må sette en ny person på jobben.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag