Konferanser og seminarer i høst

Konferanser og seminarer i høst

Mobile Worker starter høsten med deltakelse på en rekke konferanser og seminarer rundt i Norge. Du vil finne oss i Bergen, Oslo og Bodø for:

3-4. september: Overskudd 2019 på The Qube Gardemoen
Temaet er: Hvordan bygge fremtidens bransje. Under konferansen feirer Regnskap Norge sitt 50 årsjubileum. Se programmet her.

4. september: Næringslivskonferansen 2019 for Nordhordland Mongstad
Årets konferanse har hovedtema «Nye veier», med tre hovedbolker: Nye regioner (Vestland og Alver), nye næringer (det grønne skiftet) og ny infrastruktur (E39).
Næringskonferansen på Mongstad arrangeres annethvert år uken før valget. Konferansen er vel etablert med solid og bred deltakelse fra mer enn 650 personer fra nasjonal, regional og lokal politisk ledelse, næringsliv og det offentlige. Se programmet her.

10-12. september: PowerForum i Bodø
Årets konferanse handler som vanlig om faglig oppdatering og en del sosialt. Nytt av året er at utstillere får egne konferanserom der deltagere kan melde seg på. Mobile Worker holder presentasjon og har stand under konferansen og vi håper å se deg der.
Se programmet her.

18. – 20. september: Uni Micro brukerkonferanse i Bergen på Hotel Norge by Scandic
Det blir tre dager med spennende faglig innhold, nytenkning og interessante interne- og eksterne foredragsholdere. Det bys ellers på muligheten for sertifisering av Uni Economy og valgfrie, gøyale og høyst sosiale aktiviteter. Se programmet og påmelding her.

16.-19.oktober: Bygg Reis Deg på Norges Varemesse i Lillestrøm
Du finner oss på stand D08-12 på årets største messe for bygg- og anleggsbransjen! Mer informasjon kommer – hent gratisbillett til arrangementet her.

 

06.- 07. november: Park og Anlegg på Norges Varemesse i Lillestrøm
I høst finner du oss også på den ledende møteplassen i Norge for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen. Messen tilbyr et faglig program og er en arena for nettverksbygging, faglig input og handel. Mer informasjon kommer.

 

 

Kom innom og si hei!
Vi ser fram til å treffe mange nye bedrifter og flere av våre kunder på arrangementene over.  Du møter oss på standområdet eller på seminarene, og vi håper du svinger innom dersom du ønsker å få mer informasjon om digitale løsninger for prosjektstyring. I tillegg til å vise hvordan Mobile Worker fungerer, kan vi hjelpe med konkrete spørsmål rundt alt fra time- og materialfangst til dokumentasjonkjørebokutstyrskontroll, og elektronisk mannskapsliste.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag