Mobile Worker med på PowerBlogg med PowerOffice

Mobile Worker ble nylig invitert med på den populære PowerBloggen til PowerOffice. Her fikk vi muligheten til å vise den forbedrede versjonen av integrasjonen mellom våre systemer og fordelene med å ta den i bruk. I videobloggen under kan du se den gode flyten mellom de på kontoret og de ute, og at data skapt ute, havner rett inn på ordrekladden i PowerOffice Go.

Metodikken som ble etablert i første versjon av integrasjonen sendte alle varer, timer, utlegg, og andre kostnader fra Mobile Worker til PowerOffice Go ustrukturert og linje for linje. Dette gjorde jobben med å rydde dataene før fakturering og lønnskjøring utfordrende for en del av våre kunder. Den nye oppgraderingen unngår disse problemene. Løsningen vi nå har laget er på API-nivå, og er derfor helautomatisk i samhandling med Go, og svært effektiv for prosjektleder og andre som jobber med å strukturere dataene før de tas i bruk i Go. I tillegg vil det nå være mulig for den som er prosjektleder å la andre fakturere, noe som er ganske vanlig rundt om kring.

Enkelt å komme i gang
Dersom noen av våre kunder lurer på hva som skal til for å komme i gang med PowerOffice er det bare å ta kontakt med deres forhandlere eller en av deres regnskapsførere. Vi har også etablert et samarbeid med Accountor som også kan bistå.

Er du kunde av PowerOffice, er det bare å ta kontakt med oss under, så er du i gang innen kort tid!

Kom i gang med Mobile Worker