Møt oss på Arctic Entrepreneur 2019

Møt oss på Arctic Entrepreneur 2019

Vinterens store møteplass
22. – 24. januar 2019 deltar Mobile Worker gjengen på Artic Entrepreneur, en av vinterens store møteplass for anleggsbransjen! Møt oss på stand 54 på Qube og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. 

Vi gleder oss til denne messen hvor programmet inneholder faglige seminarer, stor utstilling og middager med underholdning.

Arctic Entrepreneur Mobile Worker
Fra Arctic Entrepreneur 2018

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen samt flere nye moduler
Mobile Worker har fått ny hovedaksjoner og er blitt en del av Devinco AS i Trondheim. Vi er derfor glade for å kunne presentere flere nye løsninger og moduler. Disse er KjørebokUtstyrskontroll og  Mannskapsliste.

I tillegg vil vi vise kunder vår Lastemodul. Løsningen passer for bedrifter som leverer masser fra egne knuseverk til andre entreprenører og ikke har egen vekt. Lastemodulen effektiviserer ordre- og fakturaprosessen og fjerner papirer og dermed mange punchetimer hver uke.

På standen vil våre hyggelige medarbeidere fra begge firma være klare til å demonstrere hvordan våre nye løsninger fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat om timeregistreringdokumentasjonvareforbruk og andre utfordringer som vi i Mobile Worker kan hjelpe med. 

Konkurranse på stand
Vi har en liten konkurranse på messeområdet for alle besøkende hvor det blir delt ut spennende premier og gevinster til vinneren! Vil du komme innom vår stand for å si hei, eller for å delta, er du velkommen!

 

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag