Møt oss på Bygg Reis Deg 16. – 19. oktober!

Om bare noen få uker går landets største messe for bygg og anleggsbransjen av staben. Vi snakker om Bygg Reis Deg, som i år arrangeres fra 16.-19. oktober på Lillestrøm.

Arrangørene av messen forteller at det vil være over 500 utstillere fra 18 nasjoner og mer enn 100 seminarer å delta på! Det er med andre ord mye å glede seg til! Mobile Worker kan du finne på stand D08-12 alle dager. Vil du si hei til oss, så er det bare å komme innom!

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen

Flere har fått med seg lanseringen av den nye løsningen for utstyrskontroll i Mobile Worker. Dette er en innovativ løsning som bidrar til å fjerne tidstyver som skapes ved leting etter verktøy og utstyr. Vi har nylig beskrevet flere av de gode grunnene til å bruke utstyrskontroll, som du kan lese om her.

På standen vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan utstyrskontroll fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse.

Ny app og nye integrasjoner

I høst har vi også lansert en helt ny Mobile Worker app som vi gleder oss til å presentere på messen. Vi lanserer også vår nye integrasjon til ViaTracks kjørebok fra Devinco.

Er du ute etter en brukervennlig app med mange rike funksjoner og gode integrasjoner, må du komme innom vår stand og ta en prat! Vi har blant annet integrasjoner til Visma BusinessUni EconomyPowerOffice Go, og en hel rekke andre du kan se her.

Registrer kode – få gratis inngang!

Du får gratis inngang til hele Bygg Reis Deg ved å bruke koden D08-12 på registeringssiden her. Det er smart å registrere seg på forhånd, da slipper du å stå i kø ved inngangen.  

Vi håper å se deg der enten du er nysgjerrig eller eksisterende kunde!

Kom i gang med Mobile Worker