Møt oss på Vi Bygger Bergen 6. & 7. september!

Velkommen til Vestlandets største og viktigste byggfagmesse

Vi i Mobile Worker gjør oss klar for nok en messe,  denne gangen i Bergen i Grieghallen fra 6. – 7. september. Du finner oss på Vi Bygger Bergen, og vi er klar for å ta imot dine spørsmål om Digital prosjektstyring på stand Olav Kyrresgate 4!

Vi Bygger Bergen er en fagmesse for det profesjonelle publikum med gratis inngang.  Registrer deg gjerne med det samme dersom du er proff i byggebransjen ved å følge denne linken.  Passordet er: vibyggerbergen2018

Arrangøren Vi Bygger Bergen forteller at besøkende kan vente seg noen dager med mye spennende løsninger fra alle leverandørene (98) i en utsolgt Grieghall. På programmet står det ellers mange spennende foredrag der digitalisering i byggebransjen er gjennomgående tema. En av Foredragsholderne er Jon-Olav Sigvartsen eier av Norgeshus Jos-Bygg.  Han holder foredrag torsdag kl. 11.30. Anbefales!

Vi presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen – hvor den en viktigste er ProsjektportalenI år har Mobile Worker løsningen fått en rekke viktige oppdateringer, og våre digitale prosjektrådgivere Alex, Ole Tom og Geir er klare for å fortelle deg om våre nye løsninger for skjema og sjekklister, mobil godkjenning av timer og budsjett, elektroniske mannskapslister og vår ressursplanlegger. I tillegg vil dere få innblikk i vårt nye design, samt Prosjektportalen og dens funksjonalitet.

Her er det selvfølgelig også lov å ta en uformell prat rundt utfordringer man måtte ha med økonomisystem eller timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og alt annet som Mobile Worker kan løse for deg.

Innlagt Brukerforum eksisterende kunder i konferansesal fredag

Vi inviteter eksisterende kunder til et Brukerforum fredag kl. 15.00 – 15.30. Her vil vi gå igjennom de siste nyhetene / det som er laget i 2018 og en del om det som kommer. 

Demonstrasjon av løsningen for nye kunder i konferansesal fredag

Fra kl. 13.00 vil vi kjøre en halvtimes demo av Mobile Worker hver hele time. Du får innblik i løsningen, og våre integrasjoner. Særlig fokus vil vi ha på integrasjonen til Kvaliteskontroll og det som kommer ut over høsten.

13.00 – 13.30
14.00 – 14.30
16.00 – 16.30
17.00 – 17.30

Vi håper å se deg i Grieghallen 6. eller 7. september!

Kom i gang med Mobile Worker