Møt oss under Byggtreff på Voss 11. januar.

Mobile Worker starter nyåret tradisjonen tro med en tur til Voss 11. – 12. januar. Der deltar vi igen på Byggmestrenes Servicekontor sitt årlige Byggtreff som arrangeres på Park Hotel Vossevangen. Arrangementet har et rikt program med alt fra standbesøk til seminarer og underholdning inkludert. Byggtreffet har fokus på aktuelle problemstillinger og løsninger som skal til for å sikre en trygg og god byggeprosess. Deltakere kan dermed se frem til ulike foredrag om temaer som seriøsitet, digitalisering, BIM, og hvordan skape motivasjon og arbeidsglede på arbeidsplassen.

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen samt flere nye moduler

Mobile Worker har fått ny hovedaksjoner og er blitt en del av Devinco AS i Trondheim. Vi er derfor glade for å kunne presentere flere nye løsninger og moduler. Disse er KjørebokUtstyrskontroll og  Mannskapsliste. På standen vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan disse fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet som vi i Mobile Worker kan løse for dere. 

“Hva er digitalisering, gjelder dette meg og hva gjør vi?” – Kom på foredrag!

Vi holder foredrag om siste nytt på digitaliseringsfronten for bygg- og anleggsbransjen. Bli med fredag 11. januar kl. 15.00 – 15.40 for å høre mer om dette spennende temaet og få gode råd! 

Kom i gang med Mobile Worker