Ny integrasjon til SiteMonitor mannskapsliste i Mobile Worker

Mannskapsliste-løsningen SiteMonitor fra Devinco, sørger for at du slipper manuell inn og utsjekk fra byggeplassen og støtter alle lovkrav i Byggherreforskriften § 15. Nå er denne løsningen integrert med den nye Mobile Worker appen, og dermed overtar den vår eldre løsning for mannskapsregistrering. For å ta i bruk integrasjonen, må du ha grunnpakken i SiteMonitor.

Dersom du bruker den eldre versjonen av mannskapslister i Mobile Worker, anbefaler vi deg å ta kontakt med support for å få en overgang til SiteMonitor.

Hvordan virker integrasjonen mellom Mobile Worker og SiteMonitor
Timeføring i Mobile Worker vil overføres som aktivitet på prosjektet i SiteMonitor. Dette gjør at man da automatisk føres inn på prosjektets mannskapsliste for den aktuelle dagen. Flere ansatte kan føre timer mot det samme prosjektet. Vi har laget en egen sak på supportsidene som gir deg mer informasjon om hvordan sette opp integrasjonen raskt og enkelt.

Du kan og se vår kunde Walter Norstrand i Klimabygg AS fortelle om deres bruk av SiteMonitor, og de spesielle fordelene den ga under koronapandemien da sjekkinstansene kom på besøk.

Vi gjør oppmerksom på at hvis andre selskaper er involvert i prosjektet så må fullskala versjonen av SiteMonitor benyttes for å få en komplett mannskapsliste. Se fordelene med å bruke fullskala versjonen under.

Fordeler med en helautomatisk mannskapsliste
Siden Byggherreforskriften trådte i kraft i 2017, har det kommet mange løsninger for mannskapslister på markedet. Fordelene med å ha et elektronisk og helautomatisk system er flere:

– Unngår at ansatte og gjestearbeidere glemmer å sjekke seg inn/ut
– Krever ikke strøm og internett på byggeplassen
– Oversikt over alle arbeidere i sanntid, uavhengig av firma
– Gratis for alle gjestearbeidere
– Mulig å bruke manuell sjekk inn/ut ved behov
– Informasjon lagres i 6.mnd for ettersyn

Du finner mer fordeler her og et eget webinar på temaet på denne siden.

Ta kontakt med support om du har spørsmål
Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, ta kontakt med oss på support@mworker.no eller ring oss på (+47) 56 59 93 30.

Kom i gang med Mobile Worker