Økt kvalitet og nøyaktighet for Os Blikk & Fasade AS

Økt kvalitet og nøyaktighet for Os Blikk & Fasade AS

Smilende karer på ER-AN! FV: Frank Haavaldsen, Kenneth Jensen og Darek Kosiek

Utfordrende og nyskapende prosjekter er ikke noe problem for blikkenslagerne i Os Blikk & Fasade. Da Mobile Worker nylig besøkte dem fikk vi et innsyn i deres flotte arbeid på ER-AN Veikroen, samt den nyåpna restauranten Havnechefen i Os. Underveis i intervjuet delte daglig leder Kenneth Jensen, prosjektleder Frank Haavaldsen og montør Darek Kosiek flere av deres erfaringer med vårt system.

Full kontroll i en travel sommer
Med 25 ansatte og 20 montører gående til enhver tid, har Kenneth i Os Blikk og Fasade behov for stålkontroll på den administrative siden av bedriften. Før Mobile Worker ble innført, kunne det gå 2 hele dager på manuell punching av timer i måneden. Nå bruker daglig leder 2 timer, en enorm tidsbesparelse. Samtidig ga overgangen til et digitalt system gevinster på flere områder forklarer Kenneth:

– Det er enklere å fange informasjon og feil når vi skal fakturere. Mobile Worker flytter ansvaret nærmere der det skjer, og det er viktig for kvaliteten. Nå bruker montøren Mobile Worker, booker timer på prosjekt/ordre hver dag. Prosjektleder godkjenner timene til montør, også går jeg en gang i uken og godkjenner timene slik at timene blir overført til lønn i økonomisystemet

Mobile Worker Os Blikk & Fasade ER-AN
Prosjektleder Frank viser frem den brukervennlige Mobile Worker appen

Ulike nasjonaliteter møter et skreddersydd system
Mobile Worker appen inkluderer hele 13 språkalternativer, og dette har flere av de ansatte i Os Blikk & Fasade stor glede av. Montør Darek forteller at han selv benytter engelsk i appen, mens flere av de andre har justert språket til polsk, svensk og litauisk i innstillingene.

 – Språket setter de opp selv, mens beskrivelser og kommentarer kommer på engelsk til oss. Vi har ansatte fra mange nasjoner, og da er det veldig fint at systemet er tilpasset på dette nivået også, forklarer Kenneth.

Varslingssystem sikrer gode data
Prosjektleder Frank har hatt erfaringer med andre timeføringssystemer tidligere, og han understreker at Mobile Worker skiller seg ut i både brukervennlighet og funksjonalitet:
– Systemet er mye lettere enn forventet. Hvis vi glemte å stemple tidligere, så ble det mye kaos for prosjektleder og drive å fange opp og rette. I Mobile Worker får du en alarm hver dag om ikke du har registrert timene, da er det mulig å få inn riktige tall.

Klar for mannskapslister
Os Blikk og Fasade var en av de første bedriftene som tok kontakt med Mobile Worker om Mannskapsliste-modulen. Kenneth hadde etterspurt en enkel sjekk inn og ut løsning for sine ansatte, og med kravet om elektroniske mannskapslister i gang fra 1.juli, får han full oversikt i tråd med myndighetenes krav. 

Mobile Worker Os Blikk & Fasade
Os Blikk & Fasade tilbyr tjenester til hele Bergensregionen. Vi følger daglig leder Kenneth i omvisningen av deres arbeid på Os.

Blikkenslager med øye for detaljer
Det er vanskelig å kjøre til Os uten å legge merke til den unike ER-AN Veikroen på Søfteland. Vi får en omvisning på stedet og prosjektleder Frank forteller om arbeidet:

– Vi fikk bilder av hvilke utføringer de har i Statene på slike diner-fasader, så vi gjorde justeringer til eieren var fornøyd. Vi valgte en grå aluminium-fasade som passet stilen til resten av bygget.

Den nyåpna Havnechefen i Os sentrum har også et imponerende design, med spesialbestilte fasadeplater fra Tyskland. For tiden søker bedriften utdannede blikkenslagere som kan jobbe med slike spennende prosjekter med dem. Mer om dette kan du lese på Os Blikk & Fasade sine hjemmesider.

Kontakt oss uforpliktende i dag!
Har blikkenslagerne fra Os Blikk & Fasade vekket din interesse for Mobile Worker? Ønsker du et digitalt system med rike funksjoner? Ta kontakt med oss på skjemaet under, så hjelper vi deg!

 

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag