Populær norsk app for prosjektstyring i skyen

Populær norsk app for prosjektstyring i skyen

Fremtidens Bygg omtaler Mobile Worker i sin artikkel. Les utdraget av saken under.

Prosjekter i byggenæringen stiller store krav til timeregistrering, føring av utgifter, og dokumentasjon. I tillegg er informasjonsdeling mellom ansatte og oppdragsgiver en forutsetning for effektiv prosjektstyring.

For å møte utfordringene forbundet med informasjonsdeling i prosjekter lanserte selskapet Mosoft AS for kort tid siden Mobile Worker. Appen har fått internasjonal oppmerksomhet og er blitt lastet ned over 19 000 ganger i over 160 land.

Fra Windows til apper
– Mosoft har i over 20 år jobbet med løsninger for timeregistrering. Etter hvert som teknologien har gjort det mulig å distribuere føring av timer ut til den ansatte via nettsider på PC og mobiltelefon, har vi levert løsninger til kunder som har benyttet våre Windows-applikasjoner, sier Geir Johansen i Mosoft til Fremtidens Byggenæring.

– Selv om disse løsningene har vært på markedet en del år, ble de av forskjellige grunner ikke en stor suksess. Dette handler også om at nettsider på mobil plattform ikke er særlig brukervennlig, sier han.

– Når vi ble oppmerksomme på at appene tok over, var det klart at vi ville utvikle en helt ny løsning som gir alle mulighetene som ligger i app-teknologien. De grafiske grensesnittene og rike funksjonaliteten som ligger innebygget i verktøyene har på mange måter revolusjonert bruken og enkelheten. Dette medfører også mer lystbetont input fra ansatte og resultatet er mer nøyaktige data som kommer inn på kontoret kontinuerlig, fortsetter Johansen.

Gratis app på Google Play
Det er lagt ned mye arbeid i å gjøre appen enkel å bruke og selskapet har derfor valgt å legge ut appen gratis på Google Play for å samle tilbakemeldinger.

– Dette har medført at den har blitt lastet ned over 19 000 ganger til over 160 land. På denne måten har vi fått testet den grundig og nytt godt av tilbakemeldinger fra mange ivrige brukere. Det var viktig at den også kan brukes uten Internettforbindelse. Så snart dekning er oppnådd blir opplysninger automatisk sendt til bedriften, dette er ikke mulig med en web-basert løsning, sier han.

Les artikkelen i sin helhet på nettavisen Fremtidens Bygg.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag