Regnskaps Companiet digitaliserer kundene sine med Mobile Worker

Regnskaps Companiet digitaliserer kundene sine med Mobile Worker

Steinar Wehus, daglig leder i Regnskaps Companiet

For en kort tid siden deltok Mobile Worker på Uni Micro sin brukerkonferanse på Thon Rosenkrantz hotell i Bergen. Her var det god stemning med mange spennende foredrag, og Mobile Worker fikk gleden av å intervjue daglig leder i Regnskaps Companiet, Steinar Wehus etter arrangementet. Han delte sine tanker om hvordan hans regnskapsførere og kundene opplever Mobile Worker.

Regnskapsføring skal være gøy!
For 10 år siden etablerte Steinar Wehus Regnskaps Companiet AS i Kristiansand. I dag har han 360 klienter i porteføljen, og selskapet regnes som det mest digitale regnskapskontoret på Sørlandet. 

Det er mange myter der ute om regnskapsførere forteller Steinar – Vi hører ofte at vi er tilbaketrukne, kjedelige og «grå». I Regnskaps Companiet ønsker vi å knuse disse mytene, og gjøre regnskapsføring gøy!

Idealkunden er en håndverker
I sitt foredrag på brukerkonferansen beskriver Steinar idealkunden: En håndverker med 1-10 ansatte. Hvorfor? Jo, fordi Regnskaps Companiet er totalleverandør av verktøyene som gir nettopp denne målgruppen økt oversikt og profitt. Han viser til to eksempler på bedrifter som har fått en markant økning i årsoverskuddet etter omlegging av rutiner og bruk av Uni Contracting og Mobile Worker.

Steinar forteller:
– Kundene for kontroll på både prosjektene og timene med disse verktøyene, så enkelt er det!
I tillegg er verktøyene lette å ta i bruk, og kunden selv er strålende fornøyd.

Se video under for hele intervjuet med Steinar.

Regnskaps Companiet har flere eksempler på bedrifter som lykkes med Mobile Worker i ulike bransjer. Har du lyst å tilby dine kunder Mobile Worker? Ta kontakt med oss i skjema under.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag