Startet nytt firma, tok med Mobile Worker

Walter Norstrand fra Klimabygg på taket i Kanalveien i Bergen

Forrige uke fikk Mobile Worker besøk av et kjent ansikt vi har omtalt på bloggen før, nemlig Walter Norstrand. I et tidligere intervju med oss, pratet vi om hans erfaringer med Mobile Worker i bedriften Byhus AS. Nå har Norstrand startet et nytt selskap, Klimabygg AS, og våre løsninger ble tatt med videre. Dette ville vi høre mer om, sjekk ut videoen under for vårt intervju med han!


Satser på energieffektive byggeprosjekter
Klimabygg sitt sterke satsingsområde på energi og miljø er ikke bare «i tiden», men også en del av en større visjon for byggenæringen. Walter forteller:
– Vi er en av aktørene som kan klare å få ned utslippene. Vi hjelper kunden med å ta de beste valgene og produktene, uten kompromiss på kvalitet. 

Ville ikke gi slipp på noe som fungerte perfekt
Etter flere år med Mobile Worker-løsninger i Byhus, ble det bestemt ovenfra at et nytt regnskap- og timeføringssystem skulle tas i bruk. Da våre systemer ble erstattet, ble hverdagen til både ansatte og Walter mye tyngre:
– Løsningene fungerte rett og slett ikke som de skulle. Det var mye frustrasjon rundt punching og dobbeltarbeid, og det har vært et savn hele tiden å kunne få tilbake Mobile Worker.

Han utdyper:
I Mobile Worker kunne du registrere timerfå på bom, kjøring, satser og mye mer i ett system, det gikk ikke med de andre løsningene. Da jeg og min sønn startet opp på nytt, var vi sikker på at vi skulle ha tilbake systemene deres.

Fokus på kundeopplevelsen
Walter forteller oss også at han opplever systemene våre som meget brukervennlige og effektive, med mange nye funksjoner. I tillegg er han svært fornøyd med konsulent- og supportavdelingen som tar kundeoppfølgingen på alvor.

Lønn og fakturering blir en lek for regnskapsfører med gode integrasjoner
Klimabygg sin regnskapsfører synes det er ideelt at Mobile Worker er tett integrert mot gode økonomisystem, slik at timer og alle detaljer fra prosjekter går rett inn i lønn og faktura med få tastetrykk. Tid og penger spart både for regnskapsfører og kunde.

– I en oppstartsfase som vi er i nå, trenger vi også all tilgjengelig tid og likviditet. Vi slipper å vente til slutten av måneden med å fakturere kunden, legger Walter til.

Lyst å komme i gang med en digital hverdag?
Har kanskje Klimabygg AS sine opplevelser med Mobile Worker vekket lysten for å teste digitale verktøy? Eller vil du kanskje bare ha litt mer informasjon om pris, moduler og integrasjoner på våre løsninger? Kontakt oss helt uforpliktende ved å trykke på knappen under artikkelen!

Kom i gang med Mobile Worker