Supernyhet: Vi lanserer ny Mobile Worker app!

Mobile Worker lanserer nå en helt ny variant av Mobile Worker applikasjonen. Denne vil gi alle våre eksisterende og nye kunder en mye bedre brukeropplevelse.

Nytt design og bedre navigering

Den nye appen har fått et friskt løft med et helt nytt design og forbedret brukergrensesnitt.  Dette hjelper brukerne ute å navigere raskt og enkelt mellom funksjonene vi tilbyr. Per i dag, har den nye appen på plass de fleste Mobile Worker moduler. Du vil blant annet finne timeregistrering, utlegg, skjema, ordre, vareforbruk, ressursplanlegger, dokument og mm. I tillegg har vi et nytt dashboard som forenkler navigeringen. 


Begge apper kan brukes samtidig

I en overgangsfase nå vil alle eksisterende Mobile Worker kunder kunne bruke begge apper samtidig. Lagrer du noe i den gamle eller den nye appen, sendes dataene dit de skal videre uavhengig av hvor de ble registrert. Likevel oppfordrer vi alle til å teste den nye appen og gjøre seg kjent med flyten i den. Etter en stund vil nemlig den gamle appen fases ut og dermed bli utilgjengelig. Dette vil alle få beskjed om i god tid før avvikling.


Fordeler med felles grensesnitt på Android og iOS

Grensesnittet er bygget i utviklingsplattformen Flutter, laget av Google. Løsningen gjør at vi får tilnærmet likt utseende på Android og iOS. Dette innebærer for oss at vi får mye kortere utviklingstid når vi skal introdusere nye funksjoner og gjøre endringer i appen. Det gjelder også for testing og tiden det tar for å nå ut til brukerne. For kunden blir det lettere å slippe å forholde seg til forskjellige design og løsninger når man skal hjelpe kollegaer, og det letter også arbeidet med å kommunisere nye funksjoner og løsninger. Alt i alt, gleder vi oss til at du blir med i testingen fremover.

Du finner appen i Google Play og i App Store.

Kom i gang med Mobile Worker