Vi er på Bygg Reis Deg 20. til 23. 10! Hent gratisbillett her

Etter noen år uten messeaktivitet grunnet korona, er vi endelig klare for å delta på Bygg Reis Deg 2021 fra 20. – 23. oktober! I år finner du oss på stand D05-12 og du kan hente din gratisbillett her.

Arrangørene av messen forteller at det vil være over 500 utstillere fra hele næringen og en rekke seminarer man kan delta på underveis i de tre dagene! Det er med andre ord mye å glede seg til!

Nyheter om HMS/KS presentert på standen
I disse dager er det kjent at Mobile Worker lanserer sin egen HMS/KS-løsning. Under Bygg Reis Deg vil vi ha med vår fagansvarlig Erling Kjelby for å demonstrere de ulike modulene i vår HMS/KS pakke. Særlig hyggelig er det å få vise fram den nye sjekklistemodulen som lanseres i forbindelse med messen. Kom innom vårt stand for å få med deg et mini-seminar på dette temaet!

På standen vil våre hyggelige medarbeidere også være klare til å demonstrere de andre funksjonene i vår løsning. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, ressursplanlegging, kjørebok og annet som Mobile Worker kan løse.

Helautomatisk mannskapsliste SiteMonitor

I år vil vi også fremheve den unike mannskapsliste-løsningen SiteMonitor som nå er integrert med Mobile Worker. Dette er en løsning som gjør at du slipper manuell inn og utsjekk fra byggeplassen og som samtidig støtter alle lovkrav i Byggherreforskriften § 15. På standen vil vi også ha korte foredrag om hvordan SiteMonitor fungerer, så ta gjerne turen innom for en demo!

Kom i gang med Mobile Worker