Finn oss på stand 13 under Arctic Entrepreneur 2018

Finn oss på stand 13 under Arctic Entrepreneur 2018

Møteplass for anleggsbransjen
Arctic Entrepreneur er en stor årlig møteplass for anleggsbransjen i Norge. I år arrangeres messen på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 23.- 25. januar 2018. I løpet av arrangementet kan man forvente et spennende faglig program, bestående av kurs, seminarer og utstillinger, samt en stor dose underholdning rundt middagen. Arctic Entrepreneur skal bidra til oppmerksomhet rundt næringen og Mobile Worker vil du finne på stand 13 alle dager.

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen
Flere har fått med seg lanseringen av våre nye løsninger for skjema og sjekklisterelektroniske mannskapslister og vår Ressursplanlegger. På standet vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan disse fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistreringdokumentasjonvareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse. Har du spørsmål omkring byggherreforskriften som gjør det pålagt å føre mannskapslister elektronisk, så svarer vi deg gjerne!

Håper å se deg på besøk!

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som digital markedsfører for Mobile Worker, er hun innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag