ConnectMyApps

Tilbake

ConnectMyApps

ConnectMyApps er en nettbasert plattform for enkel konfigurasjon og vedlikehold av integrasjoner mellom en rekke systemer. ConnectMyApps integrerer både systemer som er nettbaserte og systemer som er installert lokalt.

Mobile Worker er integrert mot ConnectMyApps og dermed en del av nettverket og de integrasjonene ConnectMyApps tilbyr.

Jeg vil se løsningen selv

ConnectMyApps

Har du lyst å integrere ditt system med Mobile Worker?

Ta kontakt med oss under, så utforsker vi mulighetene!

Siden etableringen i 1995, har vi i Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene gode løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Vi hjelper deg med å håndtere regnskap, faktura, lønn, timeregistrering, ferie og fravær, HR, HMS, Avvik og tilleggsordrer og KS/kvalitetssikring på best mulig vis.

Hva sier brukerne?

ConnectMyApps

Mobile Worker snakker med økonomisystemet direkte, og i det samme en ordre blir punchet i Uni, blir dataene tilgjengelig for de ansatte ute. Vil liker også at det er kobling med Kvalitetskontroll i appen. Det forenkler arbeidet med avvik og sjekklister. De ansatte fører timer, varer og utlegg og sørger for at vi får inn data fortløpende. Den største gevinsten får vi når de ansatte tar bilder og dokumenterer rett på ordren slik at vi kan gi kunden god dokumentasjon i forbindelse med fakturaarbeidet.

Jørn Ove Drengenes, daglig leder i Drengenes Tak AS

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag