Huldt & Lillevik og Visma Lønn

Tilbake

Huldt & Lillevik og Visma Lønn

Lei av dobbeltregistreringer og korrigeringer av feil? Unngå dette ved å integrere Mobile Worker med Huldt & Lillevik og Visma Lønn.

Huldt & Lillevik og Visma Lønn er lønnssystemer fra Visma, som passer både små og mellomstore bedrifter. Les mer om Huldt & Lillevik og Visma.

Jeg vil se løsningen selv

Huldt & Lillevik og Visma Lønn

Unngå dobbeltregistreringer av

  • Ansatte og avdelinger
  • Timetyper og lønnsarter, utlegg- og tilleggstyper
  • Prosjekter, underprosjekter, ekstraarbeid og avvik
  • Data til lønnsgrunnlag

Hva sier brukerne?

Huldt & Lillevik og Visma Lønn

Mobile Worker snakker med økonomisystemet direkte, og i det samme en ordre blir punchet i Uni, blir dataene tilgjengelig for de ansatte ute. Vil liker også at det er kobling med Kvalitetskontroll i appen. Det forenkler arbeidet med avvik og sjekklister. De ansatte fører timer, varer og utlegg og sørger for at vi får inn data fortløpende. Den største gevinsten får vi når de ansatte tar bilder og dokumenterer rett på ordren slik at vi kan gi kunden god dokumentasjon i forbindelse med fakturaarbeidet.

Jørn Ove Drengenes, daglig leder i Drengenes Tak AS
Huldt & Lillevik og Visma Lønn

Har du lyst å integrere ditt system med Mobile Worker?

Ta kontakt med oss under, så utforsker vi mulighetene!

Siden etableringen i 1995, har vi i Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene gode løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Vi hjelper deg med å håndtere regnskap, faktura, lønn, timeregistrering, ferie og fravær, HR, HMS, Avvik og tilleggsordrer og KS/kvalitetssikring på best mulig vis.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag