Kvalitetskontroll

Tilbake

Kvalitetskontroll

Ønsker du å jobbe sikkert, effektivt og med god økonomisk kontroll på avvik i dine prosjekter? Koble sammen Kvalitetskontroll med Mobile Worker og vandre sømløst (uten pålogging) mellom appene. Kun en registrering nødvendig!

Kvalitetskontroll leverer KS-systemer, HMS-systemer, sentral godkjenning, og HMS-kurs for bygg- og anleggsbransjen. Les mer om Kvalitetskontroll.

Jeg vil se løsningen selv

Kvalitetskontroll

Unngå dobbeltregistreringer av

  • Prosjekter
  • Ansatte og brukere
  • Tilleggsordre for avviksarbeid
  • Økonomisk oppfølging av avvik

Hva sier brukerne?

Kvalitetskontroll

Vi opplever at Mobile Worker fungerer veldig godt for alle våre vel 60 ansatte ute. Nå som vi også har fått avdeling på systemet, fungerer det bedre for prosjektlederne også. Timer, varer og utlegg kommer rett inn i økonomisystemet og gir oss på kontoret full kontroll både på fakturering og lønn. Vi opplever også at Mobile Worker er lydhøre for forslag til endringer og at supporten de yter er veldig god.

Anders Ulvøy, daglig leder i Sinus Elektro AS
Kvalitetskontroll

Har du lyst å integrere ditt system med Mobile Worker?

Ta kontakt med oss under, så utforsker vi mulighetene!

Siden etableringen i 1995, har vi i Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene digitale løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Vi hjelper deg med å håndtere regnskap, faktura, lønn, timeregistrering, ferie og fravær, HR, HMS, Avvik og tilleggsordrer og KS/kvalitetssikring på best mulig vis.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag