PowerOffice Go

Tilbake

PowerOffice Go

PowerOffice Go og Mobile Worker er perfekt for bedrifter som er knyttet til en regnskapsfører. Med denne tette integrasjonen blir samarbeidet optimalt. De ansatte bruker Mobile Worker appen, og på kontoret klargjøres, godkjennes og fordeles timene automatisk. Faktureringen blir en lek, og regnskapsfører tar seg av lønnskjøringen.

PowerOffice Go er et komplett regnskapssystem, og som Mobile Worker skybasert med en brukervennlig utforming. I 2014 vant Power Office merket for god design i klassen interaktiv design. Les mer om regnskapssystemet på Power Office sin hjemmeside.

Jeg vil se løsningen selv Se video

Integrasjonen med PowerOffice Go hjelper deg med

  • Ansatte og kunder opprettes i PowerOffice Go
  • Prosjekter og ordrer/under ordrer kan opprettes begge steder
  • Varer, timer og utlegg går rett til ordre
  • Timer og utlegg går rett til lønn

Hva sier brukerne?

PowerOffice Go

Tidligere fikk vi timelister på Excel. Det tok en dag å bearbeide listene. Han som har ansvaret for timegodkjenningen kvidde seg som en hund hver måned til dette arbeidet. Nå som vi har fått Mobile Worker smiler han som ei sol etter en halvtime på kontoret. Da er timene godkjent! Data flyter sømløst sammen inn i systemene. Dette er bare fantastisk for oss.

Rune Trojell, økonomiansvarlig i TRAFSYS
PowerOffice Go

Har du lyst å integrere ditt system med Mobile Worker?

Ta kontakt med oss under, så utforsker vi mulighetene!

Siden etableringen i 1995, har vi i Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene digitale løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Vi hjelper deg med å håndtere regnskap, faktura, lønn, timeregistrering, ferie og fravær, HR, HMS, Avvik og tilleggsordrer og KS/kvalitetssikring på best mulig vis.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag