Møt Mobile Worker på Bygg Reis Deg – gratis inngangskode

Mobile Worker Bygg Reis Deg 2017

Om bare noen få uker går en av landets største messe for bygg og anleggsbransjen av staben. Vi snakker så klart om Bygg Reis Deg, som i år arrangeres fra 18.-21. oktober i Lillestrøm.

Arrangørene av messen forteller at det vil være 528 utstillere fra 17 land tilstede, og selv Kronprins Håkon vil være på besøk onsdag 18.oktober. Det er med andre ord mye å glede seg til! Mobile Worker kan du finne på stand D08-16 alle dager. Vil du si hei til oss, så er det bare å komme innom!

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen
Flere har fått med seg lanseringen av den nye løsningen for elektroniske mannskapslister i Mobile Worker og vår Ressursplanlegger. På standet vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan disse fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse. Har du spørsmål omkring byggherreforskriften som gjør det pålagt å føre mannskapslister elektronisk, så svarer vi deg gjerne!

Seminar 18.oktober: Hvordan bli en digital vinner
Markedssjef Geir Johansen holder et superaktuelt seminar på Bygg Reis Deg, onsdag 18. oktober kl 16.00 i Hall E, sal 4. Få med deg dette seminaret dersom du ønsker å vite hva som skal til for å bli en digital vinner blant bedriftene i bygg og anleggsbransjen! Johansen skal også spesifikt gå i dybden på hva en god dataflyt til ERP systemene har å si, og hvilke gevinster du får ut av det.

Registrer kode – få gratis inngang!
Våre lesere får gratis inngang til hele Bygg Reis Deg ved å bruke koden gNvPoJregisteringssiden her.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som digital markedsfører for Mobile Worker, er hun innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag