Møt Mobile Worker på Bygg Reis Deg – gratis inngangskode

Møt Mobile Worker på Bygg Reis Deg – gratis inngangskode

Om bare noen få uker går en av landets største messe for bygg og anleggsbransjen av staben. Vi snakker så klart om Bygg Reis Deg, som i år arrangeres fra 18.-21. oktober i Lillestrøm.

Arrangørene av messen forteller at det vil være 528 utstillere fra 17 land tilstede, og selv Kronprins Håkon vil være på besøk onsdag 18.oktober. Det er med andre ord mye å glede seg til! Mobile Worker kan du finne på stand D08-16 alle dager. Vil du si hei til oss, så er det bare å komme innom!

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen
Flere har fått med seg lanseringen av den nye løsningen for elektroniske mannskapslister i Mobile Worker og vår Ressursplanlegger. På standet vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan disse fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse. Har du spørsmål omkring byggherreforskriften som gjør det pålagt å føre mannskapslister elektronisk, så svarer vi deg gjerne!

Seminar 18.oktober: Hvordan bli en digital vinner
Markedssjef Geir Johansen holder et superaktuelt seminar på Bygg Reis Deg, onsdag 18. oktober kl 16.00 i Hall E, sal 4. Få med deg dette seminaret dersom du ønsker å vite hva som skal til for å bli en digital vinner blant bedriftene i bygg og anleggsbransjen! Johansen skal også spesifikt gå i dybden på hva en god dataflyt til ERP systemene har å si, og hvilke gevinster du får ut av det.

Registrer kode – få gratis inngang!
Våre lesere får gratis inngang til hele Bygg Reis Deg ved å bruke koden gNvPoJregisteringssiden her.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som digital markedsfører for Mobile Worker, er hun innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag