Møt oss på Park og Anlegg 8.-9. november

Møt oss på Park og Anlegg 8.-9. november

I starten av november vil du finne Mobile Worker tilbake på Norges Varemesse i Lillestrøm for Park og Anlegg. Messen beskrives av arrangørene som den ledende møteplassen i Norge for alle som jobber i park- og anleggsbransjen. Her kan man forvente et spennende faglig program, nettverksbygging, faglig input og handel. Park og Anlegg skal bidra til oppmerksomhet rundt næringen og Mobile Worker vil du finne på stand E01-06 begge dager.

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen
Flere har fått med seg lanseringen av den nye løsningen for elektroniske mannskapslister i Mobile Worker og vår Ressursplanlegger. På standet vil våre hyggelige medarbeidere være klare til å demonstrere hvordan disse fungerer, samt de andre funksjonene i vår app. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse. Har du spørsmål omkring byggherreforskriften som gjør det pålagt å føre mannskapslister elektronisk, så svarer vi deg gjerne!

Løser utfordringer for anleggsgartnere
Mobile Worker er en foretrukken løsning for flere anleggsgartnerbedrifter. Les alt om hvordan Tommys Hage og Anlegg og Eiendomsservice Vest sine dyktige anleggsgartnere bruker Mobile Worker for å håndtere timefangst, verktøy, dokumentasjon, vareforbruk, og mye mer! Ta gjerne kontakt med oss i skjemaet under dersom du gjerne vil teste vår løsning selv.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som digital markedsfører for Mobile Worker, er hun innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag