Møt oss på Vei og Anlegg 2018!

Møt oss på Vei og Anlegg 2018!

Gjengen i Mobile Worker gjør seg klar for en ny messe, og denne gangen går turen til Lillestrøm. Du finner oss på Vei og Anlegg fra 2.-6. mai, og vi står klar for å ta imot dine spørsmål om digital prosjektstyring på stand Hf2!

Gratis inngang – registrer deg i dag!
Arrangøren Maskingrossisternes Forening (MEF) forteller at besøkende kan vente seg noen dager med mye spennende på programmet, blant annet nyheter fra aktuelle bransjeleverandører og faglig påfyll. Du får også fri adgang til messen ved  å følge denne linken.

Presenterer nyheter i Mobile Worker løsningen
I år har Mobile Worker løsningen fått en rekke viktige oppdateringer, og våre digitale prosjektrådgivere Alex, Ole Tom og Geir vil stå klare for å fortelle deg om våre nye løsninger for skjema og sjekklister, mobil godkjenning av timer og budsjettelektroniske mannskapslister og vår ressursplanlegger. Her er det selvfølgelig også fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistreringdokumentasjonvareforbruk og annet som Mobile Worker kan løse.

Vi håper å se deg på vår stand Hf2!

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som digital markedsfører for Mobile Worker, er hun innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag