Lær mer om Mobile Worker

Ofte stilte spørsmål

Hvilke bedrifter passer løsningene for?
Mobile Worker passer for de fleste bedrifter som jobber prosjektbasert og/eller innen bygg- og anlegg. Vi har kunder med alt fra to ansatte til flere hundre. Det er bare til å ta kontakt med oss dersom du er usikker på om løsningene passer deg.

Hva koster løsningen?
Mobile Worker har tre ulike pakker du kan velge mellom: Start, Professional og Enterprise. Disse pakkene gir deg tilgang til ulike moduler og funksjoner. Prisnivået starter fra 69,- per bruker i mnd., og mer info på de ulike pakkene kommer. Kontakt oss i skjema i mellomtiden hvis du vil ha et uforpliktende tilbud.

Kan jeg få en gratis prøveperiode?
Dersom du tar kontakt med oss i skjemaet her, kan vi gi deg en gratis prøveperiode på 30 dager. NB: Skriv i meldingsfeltet at henvendelsen gjelder 30 dagers prøveperiode.

Må jeg laste ned programvare for å bruke Mobile Worker?
Nei, web-løsningen vår er skybasert og bygget på Microsoft Azure plattformen, dermed kan du logge deg på hvor som helst. Det eneste som skal lastes ned er en app på mobilen for brukerne som er ute i felt.

Støtter appen både Android og iOS?
Ja, appen vår finner du på begge plattformer og den ser tilnærmet lik ut både for Android og Apple brukere.

Hva skjer etter jeg har valgt Mobile Worker?
Når du har signert avtale med Mobile Worker, vil en av våre konsulenter ta kontakt for en gjennomgang av forventninger, lønnsarter, og eventuelle integrasjoner. Deretter kommer opplæring av ledelse og ansatte så tidlig som mulig. Opplæring tar gjerne noen timer, alt avhengig av hvilken pakke og moduler man går for. Vår supportavdeling vil deretter følge deg som ny kunde opp regelmessig, for å sikre at opplæringen var tilstrekkelig, og være der for generell gratis support så lenge du er kunde.

Hvordan får jeg hjelp og koster dette noe?
Du når våre supportkonsulenter på telefon og e-post mandag til fredag mellom 08.00 til 16.00 (med unntak av helligdager og ved ferieperioder). Support er gratis. Du finner også rikelig med informasjon på våre egne supportsider.

Er det bindingstid på Mobile Worker?
Ved inngåelse av avtale, betaler du for et år. Deretter fornyes avtalen årlig forskuddsvis. Om man skal si opp avtalen, må det gjøres 3 mnd. før hovedforfall.

Har dere avtaler med kjeder eller bransjeforeninger?
Mobile Worker har avtaler med en rekke bransjeforeninger og kjeder slik at du får ekstra gode priser på løsningene våre. Se oversikten her.

Kan man skaffe Mobile Worker via regnskapskontor eller andre samarbeidspartnere?
Ja, det er selvfølgelig mulig. Du finner oversikten over samarbeidspartnerne våre her.

Kom i gang med Mobile Worker