Brukervennlig system overbeviste Eiendomsservice Vest AS

En flott gjeng! Fra venstre: Rune, Arne, Monica, og Susann fra Eiendomsservice Vest

Mobile Worker tok nylig turen ut til Eiendomsservice Vest for å prate om hvordan daglig leder, Arne Wilhelm Knudsen og hans over 50 ansatte benytter vårt system i bedriften. Eiendomsservice Vest AS har siden starten av 90-tallet vært en totalleverandør av håndverk-, gartner-, renhold-, og vaktmestertjenester i Bergensregionen. Vi ble med på to ulike arbeidsområder der flere dyktige gartnere og tømrere jobber.

Overraskende smidig overgang
Helt siden 2001 har Eiendomsservice Vest tatt i bruk digitale systemer for å få kontroll på administrative prosesser i bedriften. Da de skiftet til Mobile Worker i fjor, gikk prosessen overraskende smidig ifølge Arne:
– Jeg hadde ventet med større utfordringer enn det vi fikk, og det er nok takket være at systemet er såpass intuitivt og enkelt å bruke, og mye enklere enn det vi hadde før. Den mobile appen er helt klart en styrke på Mobile Worker, den er velutviklet og de har gjort en god jobb med brukervennligheten.

Dokumentasjon sørger for økt kvalitet i prosjektene
Gjennomsnittsbedriften i Norge innenfor bygg- og anleggsbransjen har i underkant av 20 ansatte. Daglig leder Arne Wilhelmsen har over dobbelt så mange å holde oversikten over. I tillegg til at Mobile Worker aktivt brukes til den daglige timefangsten, skryter Arne av de andre funksjonene i selve appen:

– Vi bruker dokumentfunskjonen i Mobile Worker stort sett for å ta bilder underveis i jobbene vi gjør. Vi prøver å ta bilder før og etter vi begynner på en jobb, og når den er ferdig sånn at det er dokumentasjon for ettertiden. Si vi har en lekkasjejobb der det kan være at de ansatte må åpne opp områder for å finne ut mer om lekkasjen. Da er det veldig viktig å ta bilder underveis, for å sørge for å dokumentere hva som er skadet og skiftet. Slikt sett, så blir denne funksjonen et ledd i kvalitetssikringen for oss.

Fanger tilleggsarbeid og kommuniserer til kundene
Dokumentfunskjonen brukes også på andre vis i bedriften forteller Arne. I forbindelse med prosjekter, så legger de ut ofte ut tilbudsdokumenter og arbeidsbeskrivelsen i appen. Da vet de ansatte hva som er avtalt med kunden, og de får litt mer detaljert informasjon på hvordan jobben skal gjøres ut i fra kriteriene som er satt. En slik oversikt gjør det også enkelt å fange det som faller utenfor jobben:

– Med arbeidsbeskrivelsen i dokumentene på prosjektet, kan de ansatte forstå hva som er tilleggsarbeid. Det som også er bra med Mobile Worker appen er at vi i slike tilfeller kan kommunisere direkte med kunden og sende dem en e-post, utdyper Arne.

Fleksibel sesongarbeidsløsning og vareforbruk i fokus
Med fire ulike avdelinger og ansatte fordelt på mange prosjekter, er det tydelig at Eiendomsservice Vest har mange jern i ilden. I enkelte perioder har Arne opptil 70 ansatte å administrere, grunnet etterspørselen for sesongarbeid som plenklipping på våren og snøbrøyting på vinteren. Bedriften har flex-løsningen fra Mobile Worker, som gjør at de kan leie inn ekstra arbeidere ved behov, uten å forplikte seg til å betale for dem året rundt. For tiden er det særlig borettslagene som får mye oppmerksomhet fra bedriften, da det er større behov for vedlikeholdsarbeid i uteområdene. Arne forteller oss at de derfor også bruker Mobile Worker for å holde styr på vareforbruket av sprøytemidler, pallevarer, strømidler, gjødsel og mye mer.

– Vi har ikke et så stort varelager, kanskje 60-70 ulike varetyper, men vi bruker absolutt denne funksjonen, avslutter han.

Ønsker du å vite mer om Eiendomsservice Vest og deres bruk av Mobile Worker? Se videoen over, og kontakt oss gjerne under for en gratis demo på løsningen.

Kom i gang med Mobile Worker