Om Mobile Worker

Vi brenner for digitalisering av bygg- og anleggsbransjen!

Historien om Mobile Worker

Vår historie som Mobile Worker går tilbake til 1995, da vi etablerte oss som selskapet Mosoft AS i kommunen Modalen i Hordaland. Vi endret navn i 2017 og samlet våre produkter og løsninger under en tydeligere profil.

I slutten av 2018 startet Mobile Worker et nytt kapittel med Devinco AS på plass som hovedeier i selskapet. Samlet har Devinco Gruppen over 80 ansatte og vi er stolte av å være et av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen.

Vårt mål

Mobile Worker har som mål å gi våre kunder prosjektverktøy de trenger for å digitalisere deres bedrift til økt effektivitet, oversikt og lønnsomhet.

Over 20 år i bransjen

I mer enn tyve år har vi forenklet hverdagen til våre kunder ved å digitalisere administrative oppgaver og prosesser for dem. Vi har jobbet innenfor en rekke bransjer, og har bygget opp bred kompetanse innenfor områder som timefangst, økonomisystemer, integrasjoner, og digitalisering. I dag har vi mer enn ti tusen fornøyde brukere av våre løsninger, og vi fortsetter å vokse.

Kom i gang med Mobile Worker