Om oss

Historien om Mobile Worker
Vår historie som Mobile Worker går tilbake til 1995, da vi etablerte oss som selskapet Mosoft AS i kommunen Modalen i Hordaland. Vi endret navn i 2017 og samlet våre produkter og løsninger under en tydeligere profil.

I slutten av 2018 startet Mobile Worker et nytt kapittel med Devinco AS på plass som hovedeier i selskapet. Samlet vil Devinco Gruppen ha over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 120 millioner i 2019, og er dermed et av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen.

Vårt mål
Mobile Worker har som mål å gi våre kunder prosjektverktøy de trenger for å digitalisere deres bedrift til økt effektivitet, oversikt og lønnsomhet.

Over 20 år i bransjen
I mer enn tyve år har vi forenklet hverdagen til våre kunder ved å digitalisere administrative oppgaver og prosesser for dem. Vi har jobbet innenfor en rekke bransjer, og har bygget opp bred kompetanse innenfor områder som timefangst, økonomisystemer, integrasjoner, og digitalisering. I dag har vi mer enn ti tusen fornøyde brukere av våre løsninger, og vi fortsetter å vokse.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag