Referanser

Mobile Worker har hatt en god vekst siden starten takket være våre kunder og samarbeidspartnere.

Mer informasjon og referanser finner du i våre flotte kundeintervjuer.

“Mobile Worker fungerer vanvittig bra, og det finnes mange muligheter, kundene er også selv fornøyde.”
Steinar Wehus daglig leder Regnskaps Companiet AS
“Jeg har fått tilbake et liv utenfor jobben. Vi har mye mer kontroll og orden, og jeg merker stor forskjell på kontoret. De ansatte har ført timer elektronisk før, og hatt digital KS lenge, men nå snakker vi alt sammen og vi slipper å hente noe ut manuelt å sette inn i et system selv.”
Endre Straume Mårstig daglig leder Mårstig Bygg AS
“Før Mobile Worker ble innført, kunne det gå 2 hele dager på manuell punching av timer i måneden. Nå bruker vi 2 timer, en enorm tidsbesparelse. Det har også blitt enklere å fange informasjon og feil når vi skal fakturere, Mobile Worker flytter ansvaret nærmere der det skjer, og det er viktig for kvaliteten.”
Kenneth Jensen daglig leder Os Blikk & Fasade AS
“Vi lå 3 uker bakpå med timer før, men med Mobile Worker er vi „live“ hele tiden. Det er vondt å tenke på tapte innteker og rotete system der vi tidligere gikk ukesvis før vi hadde oversikt. Mobile worker er med på å betale seg selv, og koster langt mindre enn et årsverk som skal punche timene.”
Bente Hoff økonomisjef Skadealliansen AS
“Jeg hadde ventet med større utfordringer enn det vi fikk, og det er nok takket være at systemet er såpass intuitivt og enkelt å bruke, og mye enklere enn det vi hadde før. Den mobile appen er helt klart en styrke på Mobile Worker, den er velutviklet og de har gjort en god jobb med brukervennligheten.”
Arne Wilhelm Knudsen daglig leder Eiendomsservice Vest AS
“I stedet for å skrive timelister 3 ganger føres de nå bare en gang av den ansatte selv. Jeg kontrollerer og godkjenner timer og henter dem inn i timeregmodulen og videre inn på lønnskjøring i Lønn og personalmodulen. Timer spart hver måned.”
Nicolaj Grove daglig leder Smart Varme AS
"Det å ha et verktøy som sørger for at timene blir registrert både korrekt og i tide, det har Mobile Worker vært til hjelp med. – Vi bruker Mobile Worker til timeregistrering, og vi er strenge på at timene skal føres digitalt av alle. Ved hjelp av kommentarfunksjonen i appen, kan arbeiderne legge ved merknader om ekstraarbeid eller forklare årsaker til avvik i timene."
Finn Tore Nilsen daglig leder i Murmester Arthur J. Thorsen AS

Kom i gang med Mobile Worker