Mobile Worker har hatt en god vekst siden starten takket være våre kunder og samarbeidspartnere. Noen av referansene fra dem finner du her. Mer informasjon og referanser finner du i våre flotte kundeintervjuer.

“Jeg hadde ventet med større utfordringer enn det vi fikk, og det er nok takket være at systemet er såpass intuitivt og enkelt å bruke, og mye enklere enn det vi hadde før. Den mobile appen er helt klart en styrke på Mobile Worker, den er velutviklet og de har gjort en god jobb med brukervennligheten.”

“I stedet for å skrive timelister 3 ganger føres de nå bare en gang av den ansatte selv. Jeg kontrollerer og godkjenner timer og henter dem inn i timeregmodulen og videre inn på lønnskjøring i Lønn og personalmodulen. Timer spart hver måned.”

“Prosjektlederne har til enhver tid tilgang til oversikt over timeforbruk på sine prosjekter og det er lett for de å godkjenne timer. Så snart timene er godkjente er alt klart til fakturering og lønn. Vi har stålkontroll på tilleggsarbeid som kan faktureres og hele lønnskjøringen gjøres unna på et par timer. “

“Jeg har fått tilbake et liv utenfor jobben. Vi har mye mer kontroll og orden, og jeg merker stor forskjell på kontoret. De ansatte har ført timer elektronisk før, og hatt digital KS lenge, men nå snakker vi alt sammen og vi slipper å hente noe ut manuelt å sette inn i et system selv.”

Endre Straume Mårstig, daglig leder Mårstig Bygg AS

“Vi lå 3 uker bakpå med timer før, men med Mobile Worker er vi „live“ hele tiden. Det er vondt å tenke på tapte innteker og rotete system der vi tidligere gikk ukesvis før vi hadde oversikt. Mobile worker er med på å betale seg selv, og koster langt mindre enn et årsverk som skal punche timene.”

“Mobile worker fungerer vanvittig bra, og det finnes mange muligheter, kundene er også selv fornøyde.”

1 2