Helautomatisk mannskapsliste uten hardware? Ja, det er mulig!

Mobile Worker og Devinco var nylig sammen på Artcic Entrepreneur hvor vi blant annet presenterte nye spennende funksjoner som gjør hverdagen enklere for deg i bygg- og anleggsbransjen. Mannskapsliste løsningen SiteMonitor, fikk ekstra mye oppmerksomhet blant besøkende og noen flotte medieomtaler av Byggindustrien, Anlegg og Transport, samt Industri i Norge.

Trådløs mannskapsliste med geofence

Den digitale mannskapslisten vi tilbyr gjør det slutt på manuell inn- og utsjekk av ansatte, besøkende og gjestearbeidere. Ved hjelp av mobilens egen GPS får man helautomatisk registrering av hvem som kommer og forlater byggeplassen til enhver tid. Ved å opprette et geofence rundt byggeplassen, blir alle bevegelser mellom inn og ut-sone loggført. Dette øker både kontroll og sikkerhet, og er særlig viktig i evakueringstilfeller. Løsningen gir ansatte varsel på mobilen om å rømme fra byggeplassen dersom det er nødvendig å evakuere. Administrator kan da kontrollere hvem som er kommet ut og hvem som eventuelt er igjen. Personvernet ivaretas også, man registrerer kun om noen er på området eller ikke. Det spores ikke hvor arbeideren er eller har vært inne på området eller utenfor området.

En sikker løsning også for glemske sjeler!

Både byggekortlesere og andre manuelle app-løsninger er upålitelige hvis ansatte glemmer å registrere seg hver gang de beveger seg inn og ut av byggeplassen. Dette slipper man å tenke på med løsningen som tilbys av oss. SiteMonitor tilfredstiller alle krav i Byggherreforskriften §15 og du kan være trygg på at en kontrollrunde av Arbeidstilsynet ikke er noe å grue seg for. Vil du lese om flere av fordelene med denne løsningen, kan du gå til vår produktside på mannskapslister, eller få mer informasjon og pris ved å kontakte oss via knappen under!

Kom i gang med Mobile Worker