Inngår partnerskap for å bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen.

Ruben Edna Daglig leder i Devinco

Daglig leder i Devinco, Ruben Edna sier «Mobile Worker har i de senere årene utviklet imponerende skybaserte løsninger for BA bedrifter og vi ser en rekke positive synergier med disse for våre selskaper, og ikke minst våre kunder. I tillegg har vi nå nettopp lansert vår nye løsning for sporing av verktøy, ViaTracks Find, og vi anser det som en stor fordel for denne satsningen at vi har med oss en aktør som Mobile Worker på laget.»

Dekker mer av markedet sammen
Begge bedriftene er godt posisjonert i FDV og bygg- og anleggsbransjen. Devinco er blant annet ledende innenfor elektro, energi og VVS-bransjen, mens Mobile Worker er ledende blant tømrere, taktekkere, blikkenslagere, anleggsgartnere og entreprenører.

Jan Indvær Daglig leder i Mobile Worker

«Selskapene har allerede samarbeidet godt i mange år, og vi har synliggjort så mange felles interesser og ambisjoner mellom oss at det ble naturlig å etablere et tettere samarbeid. Vi gleder oss veldig til å tilby våre kunder Devinco sine løsninger og jeg er 100% overbevist om dette partnerskapet fremover vil skape mange spennende og lønnsomme digitale verktøy for bygg- og anleggsbransjen», sier Jan Indvær, daglig leder i Mobile Worker.

Mobile Worker vil fortsette som et selvstendig selskap med samme merkenavn. Alle ansatte og medarbeidere bidrar til den daglige driften som vanlig.  


Om Mobile Worker:

Mobile Worker tilbyr digitale prosjektstyringsverktøy for bedrifter innen bygg- og anlegg. Selskapet har over tyve års erfaring i programvarebransjen, og har i dag sitt hovedkontor i Bergen.

Om Devinco:

Devinco AS er en ledende leverandør av integrerte mobile løsninger. Firmaet ble stiftet i 2002, og har i dag over 50 ansatte lokalisert i Trondheim, Bodø, Bergen, Kristiansand, Oslo og Stockholm.

Kontaktpersoner:

Ruben Edna, Daglig leder: 911 39 449, ruben@devinco.com 

Jan Indvær, Daglig leder: 906 18 843, ji@mworker.no

Kom i gang med Mobile Worker