Kontroll på timene hos Murmester Arthur J. Thorsen AS

Kontroll på timene hos Murmester Arthur J. Thorsen AS

Fra venstre: Bernard Nyheim og Jan Rune Værø

Murmester Arthur J. Thorsen AS ble etablert i 1947, og er en familiebedrift som har lykkes i flere generasjoner. Som en av Bergens eldste murmesterbedrifter, har de en rekke velkjente prosjekter å vise til, fra nybygg til rehabilitering. Noen av eksemplene inkluderer Bergen Børs Hotell, Rosenkrantz hotell, Jernstøperiet på Laksevåg, samt flere skoler i Bergensområdet.

Digital overgang
I starten av 2017 valgte daglig leder, Finn Tore Nilsen å gjøre en overgang fra manuelle til digitale systemer. Etter å ha blitt fulgt opp av Mobile Worker sine konsulenter, har de startet å få kontroll på det viktigste i bedriften: timene. Mobile Worker besøkte hovedkontoret, samt to ulike prosjekter for å høre mer om disse murernes hverdag med vårt system.

Mobile Worker Arthur J. Thorsen
Fra venstre: Jan Rune Værø og Finn Tore Nilsen

God flyt med integrasjon til økonomisystemet
I Mobile Worker er vi opptatt av å skape gode integrasjoner som gir en sømløs flyt mellom to systemer. Da vi snakket med daglig leder Finn Tore og prosjektleder Jan Rune Værø om hvorfor de valgte Mobile Worker som løsning, fikk vi et enkelt og tydelig svar. Mobile Worker er tett integrert med deres økonomisystem, og dermed ble vår løsning et naturlig valg for dem. Tid som gikk i å punche data inn til systemet, er nå heller flyttet til mer produktive oppgaver for den økonomiansvarlige i bedriften.

Timene kommer inn kontinuerlig
Med 24 ansatte, er det viktig for daglig leder Finn Tore å ha et verktøy som sørger for at timene blir registrert både korrekt og i tide. Det har Mobile Worker vært til hjelp med:

– Vi bruker Mobile Worker til timeregistrering, og vi er strenge på at timene skal føres digitalt av alle.
Ved hjelp av kommentarfunksjonen i appen, kan arbeiderne legge ved merknader om ekstraarbeid eller forklare årsaker til avvik i timene. Finn Tore forteller:

– Noen er flink å bruke kommentarfunksjonen, andre kan bli bedre, sier han og ler. Sånn var det jo før når man hadde det manuelt.

En av bedriftens lærlinger, Bernard Nyheim, er meget fornøyd med digital timeregistrering:
– Jeg skriver timene mine på appen, og det er grådig lettvint.

Se video av Bernard vise frem Mobile Worker løsningen!


Rapporter gir økt oversikt
Prosjektleder Jan Rune utdyper at han har ansvar for å opprette prosjekter/ordre fra kontoret. Når han trenger oversikt over tiden som er brukt på disse, hjelper vårt digitale system en god del:

– Det er lettere å hente timer ut i rapporter for man slipper å bla i en haug med timelister. Dette er særlig viktig hvis du skal lete tilbake i tid – så jeg er fornøyd at denne funksjonen finnes.

Kontakt oss uforpliktende i dag!
Har Arthur J. Thorsen AS sin opplevelse med Mobile Worker vekket din interesse for løsningen? Ønsker du et digitalt system med rike funksjoner? Ta kontakt med oss i skjemaet under, så hjelper vi deg!

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag