Kurs og messer i januar 2020

Byggtreff 10. – 11. januar på Voss

Mobile Worker starter igjen seminar- og messesesongen med tur til Voss 10. – 11. januar. Der deltar vi igjen på Byggmestrenes Servicekontor sitt årlige Byggtreff som arrangeres på Park Hotel Vossevangen. Arrangementet har et rikt program med alt fra stand besøk til seminarer og underholdning.

Deltakere kan se frem til ulike foredrag om temaer som fukt og isolering samt samhandling og teambuilding for å skape økt motivasjon og arbeidsglede på arbeidsplassen.

Arctic Entrepreneur på Gardermoen 21. – 23. januar

Møt oss på Arctic Entrepreneur 2020!

Mobile Worker er for 5. gang med på Arctic Entrepreneur, MEF sin årlige samling for deres medlemmer. Denne gangen 21. – 23. januar på The Qube og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Det blir faglige seminarer, stor utstilling, og selvfølgelig både Vinterfest og Brakkemiddag med god underholdning.

Deltakere kan også se frem til ulike foredrag og besøk av blant annet Statsminister Erna Solberg og Samferdselsminister Jon Georg Dale for å nevne noen.

Presenterer nyheter fra Mobile Worker på stand 109

Du finner oss på stand 109 under messen, og der vi vil presentere flere nye løsninger og moduler som kjørebokutstyrskontroll og mannskapsliste. Her er det selvfølgelig fullt lov å ta en uformell prat rundt timeregistrering, dokumentasjon, vareforbruk og annet vi i Mobile Worker kan løse for deg.  Velkommen skal du være!


Årsmøte i Glassfagkjeden 31. januar på Voss

Vi deltar for første gang på Glassfagkjedens årsmøte etter å ha inngått en kjedeavtale. Denne gangen holdes årsmøtet på Voss der vi skal være avtalepartner, foredragsholder og utstiller.

Deltakere kan se frem til ulike foredrag om produktnyheter fra Pilkington og Hydro. I tillegg vil det være innlegg om HMS og digitalisering.

Mobile Worker vil holde foredrag om digitalisering og reglene rundt kjørebok, samt vise hva vi har laget og hva som kommer.

Kom innom og si hei!

Vi ser fram til å treffe mange nye bedrifter og flere av våre kunder på arrangementene over. Lurer du på noe i mellomtiden, er det bare til å ta kontakt med oss via knappen under artikkelen, så skal vi hjelpe deg!

Kom i gang med Mobile Worker