Mobile Worker tar Disruptive Technologies inn i bygg og anleggsbransjen!

Mobile Worker tar Disruptive Technologies inn i bygg og anleggsbransjen!

Fv: Ole Petter Novsett og Jan Indvær

Mobile Worker jobber for å digitalisere bygg og anleggsbransjen, og slår seg nå sammen med Disruptive Technologies for å bringe sensorteknologi til norske bedrifter. Bygg.no omtaler samarbeidet og dere kan lese saken under.

Mobile Worker signerte pilotprogram-avtale med Disruptive Technologies
Mobile Worker signerte nylig en pilotprogram-avtale med Disruptive Technologies AS, teknologiselskapet i Bergen som med sine sensorer skal skape nye muligheter for mange næringer.

– Samarbeidet baner vei for digitalisering av bygg- og anleggsbransjen ved hjelp av tingenes internett (IoT), heter det i en pressemelding.

– Stort potensiale i teknologien 
Disruptive Technologies har gjort inntrykk på flere store investorer. Tidligere i år ble også Telia en av deres offisielle samarbeidspartnere.

– Selskapets sensorer kan plasseres hvor som helst, og takket være lavt energiforbruk, har de en batteritid på 15 år. Potensialet i teknologien er stort, og de små sensorene registrerer foreløpig berøring, temperatur og nærhet. Dette gir flere nyttige anvendelsesområder for bygg og anleggsbransjen, og Mobile Worker ser frem til å presentere flere spennende løsninger med sensorene i løpet av året, sier Jan Indvær, daglig leder i Mobile Worker.

Sensorene fra Disruptive Technologies

– Vi er entusiastiske og tror vår satsing på IoT-teknologien vil styrke Mobile Worker sitt arbeid med å digitalisere bygg- og anleggsbransjen. Bransjen har et stort behov for å innoveres, og sensorteknologi kan løse mange utfordringer rundt varsling, framdrift, tilstedeværelse, tyveri, vedlikehold, og mye mer, legger han til. 

Disruptive Technologies har fått mye omtale og har vunnet flere priser i det siste. Blant annet ble de i 2016 årets vinner av Norwegian Tech Award, og under Byggedagene i år vant de innovasjons-konkurransen «Grønn digitalisering», arrangert av Innovasjon Norge. 

Les saken i sin helhet fra bygg.no her.

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag