Sees vi på “Vi Bygger Bergen” 6.-7. september?

Fagmesse for alle med interesse for bygg- og anlegg
Nå er det knapt noen dager til vi står på messen «Vi Bygger Bergen» i Grieghallen, og vi håper du vil svinge innom vår stand «Olav Kyrres Gate 4» om du er i nærheten! Registrerer du deg her, får du gratis inngang til messen. Skriv inn kode: «vibyggerbergen2018».

Med over 90 utstillere på plass, lover arrangørene en spennende messe for alle med interesser innen bygg- og anlegg. På vår stand vil vi dele informasjon om nye lanseringer som Mobil godkjenning av timer og budsjett, den kommende Prosjektportalen, samt en gjennomgang av oppdateringer i appen. Gjengen i Mobile Worker setter stadig større fokus på brukervennlighet, og vi vil derfor også vise en liten «sneak peek» på vårt nye og bedre appdesign!

Brukerforum fredag 7/9 kl. 15.00
Vi holder et brukerforum for våre kunder siste dag på messen. Her kan du stille spørsmål om funksjonaliteter i Mobile Worker og få hjelp og råd fra våre medarbeidere. 

Vår anbefaling: Foredrag av John Olav Sigvartsen fra Jos Bygg

Mobile Worker inviterte John Olav Sigvartsen fra Jos Bygg til arrangementet, og vi er glade for at han takket ja til å holde foredrag om et svært aktuelt tema under messen. Jos Bygg har klart å få en markant økning i både fortjeneste og omsetning etter at de tok i bruk digitale verktøy. På Vi Bygger Bergen sin hjemmeside står det:

“I 2012 satte selskapet [red. Jos Bygg], sammen med Norgeshus-kjeden, i gang et digitalt prosjekt hvor målet var å utvikle en løsning som gjorde samhandlingen mellom de involverte i et byggeprosjekt bedre. Da de gikk i gang med utviklingsarbeidet hadde de en årlig fortjeneste på rundt syv prosent. – I løpet av noen år har vi klart å øke fortjenesten til 14-15 prosent. Vi har med andre ord doblet fortjenesten vår, noe som først og fremst handler om kostnadsbesparelser i prosjektene. Vi drifter prosjektene på en måte som gjør oss mer effektive. Helt konkret handler det blant annet om at prosjektlederne slipper å besøke byggeplassene i like stor grad. Mye mer blir gjort fra kontoret, noe som er veldig tidsbesparende, sier Sigvartsen.”

Hør hvordan dette gikk til på foredrag torsdag 6/9 kl. 11.30.

Håper vi sees på messen!

Kom i gang med Mobile Worker