Siste nytt i Mobile Worker: Vinter 2018

Siste nytt i Mobile Worker: Vinter 2018

Mobile Worker blir stadig bedre, og i løpet av vinterperioden har web-applikasjonen samt android-appen blitt oppdatert med noen etterspurte funksjoner. Les alt om disse under!

Web-løsning

For deg på kontoret som bruker web-applikasjonen daglig, kan du i Rapportoversikten finne noen endringer:

Verktøystransaksjoner – Rapport for verktøy og maskiner
Med den nye verktøyrapporten kan man få oversikt over hvor alt utstyr befinner seg. I tillegg kan man se hvor lenge det var i bruk, og hvilken ordre og prosjekt det var knyttet til. Når utstyret returneres, er det nå mulig å angi hvem som har overtatt ansvaret på hvilket fysisk lager. Rapporten kan filtreres på tid, sted, prosjekt, ordre, og lokasjonsansvarlig.

Ordresammendrag pr. dag – Dagsrapport pr. ansatt summert pr. ordre og periode
Den nye ordrerapporten gir den som er prosjektansvarlig en fin oversikt over daglig føring fra den enkelte ansatte. I rapporten framgår både timerforbruk, tillegg og utlegg samt vareforbruk. Rapporten kan sorteres pr. prosjektansvarlig på dato, ordre, og valgfri visning av timer, utlegg, tillegg og varer.

Påkrevd kommentarfelt
Nå er det mulig å gjøre kommentarer til et påkrevd felt for alle som registrerer timer. Dette gir bedre arbeidsbeskrivelser for de på kontoret i faktureringsarbeidet. Se bildene under for hvor man slår på denne innstillingen.


Kategoriser standard timetyper for ansatte

For bedrifter som ønsker bedre orden i timeartene, har man nå mulighet til å gruppere dem i et standardutvalg som skal vises for de ansatte på mobilen. Dette gir en bedre oversikt for de som jobber ute, slik at det blir enklere å sende inn data under rett kategori. Eksempelvis splittet på timearter, utlegg og tillegg/annet.

Sett opp obligatoriske tilleggsfelt
I web-applikasjonen kan du også gjøre det obligatorisk for brukerne ute å fylle ut bestemte felt (utlegg/tillegg bla.) når enkelte timearter er brukt. Eksempel er en timeart som heter Befaringsmøte, da vil man alltid forvente at man har behov for å føre Bilgodtgjørelse og Bompenger. Se bildene under.

Slideshow på bilder

Vi har oppdatert bildevisningen inne på dokumeter på ordre (Dropbox visningen i Web portalen). Nå navigerer du med piler for å mellom bilder, og ikke ved å åpne dem en etter en.

Android (v6.1.5)

Bedre tilgjengelighet på dokumenter

Nå har vi forbedret lagringen av dokumenter slik at de er tilgjengelige for alle som jobber på prosjektet ute på mobiler, og for de på kontoret. Filer lagres ikke lenger på en lokal brukermappe, men på selve roten i ordren istedet. Dermed slipper man å lete etter dokumenter i hver enkelt ansatte sine mapper i Mobile Worker, og det blir lettere å orientere seg blandt dokumenter (bilder, videoer og annet) på prosjekter.

 

Admira Bajrektarevic

Admira er utdannet innen mediefeltet, med en prisvinnende masteroppgave fra Universitetet i Bergen. Som markedsansvarlig for Mobile Worker, er hun blant annet innholdsprodusent på nettside, blogg og sosiale medier.

Vil du vite mer om hvordan Mobile Worker kan hjelpe din bedrift?

Kontakt oss i dag