Vi er på Bygg Reis Deg 18. til 21.10! Velkommen skal du være!

Vi er enda en gang klare for å delta på Bygg Reis Deg. Fra 18. – 21. oktober finner dere oss på NOVA Spektrum på Lillestrøm! I år finner du oss på Stand D01-19 og du kan hente din gratisbillett her.

Arrangørene av messen forteller at det vil være over 300 utstillere fra hele næringen og en rekke seminarer man kan delta på underveis i de tre dagene! Det er med andre ord mye å glede seg til!

Nyheter om HMS/KS systemet blir presentert på standen
Mobile Worker har nå levert vår egen HMS/KS-løsning i nærmere 3 år. Under Bygg Reis Deg vil våre kollegaer demonstrere de ulike modulene i vår HMS/KS pakke. Særlig hyggelig er det å få vise fram den nye funksjonen tegninger i løsningen. Denne ble lansert i fjor høst og som er særdeles godt mottatt blant våre kunder. Kom innom vårt stand for å få med deg et mini-seminar på dette temaet!

På standen vil våre hyggelige medarbeidere også være klare til å demonstrere de andre funksjonene i vår løsning. Her er det fullt lov å ta en uformell prat rundt utfordringer med timeregistrering, ressursplanlegging, elektronisk mannskapsliste og annet som Mobile Worker kan løse.

Helautomatisk Elekronisk Kjørebok

I år vil vi også fremheve den unike fastmonterte elektroniske kjøreboken som er integrert med Mobile Worker. Den skaper verdier når man skal fakturere kundene. Det er mange kunder som forteller at de med ViaTracks kjørebok har fått full kontroll på både privat- og tjenstlig kjøring.

Kom i gang med Mobile Worker